Klubmodul henter siden
Aqua+ Teens
61
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Aqua Tweens (ATW): Niveau 1: Ungdomsafdeling 9-13 år , Aqua Tween Fredag 16.00 til 17.00 Det er vores ambition at (1) AquaTweens, (2) AquaTeens og (3)Young master holdene kan skabe et social sammenhold mellem de unge svømmere, hvor overgangen fra svømmeskole til motionssvømning, sikres via vandaktiviteter og sammenhold før og efter træning.


Der er ingen krav om at man deltager i alle træningstider. Et hold for de unge 9 -13 årige efter svømmeskolen. Deltagerne er med til at bestemme dagsordenen for træningen Målet for holdet er at udfordre og udvikle færdigheder i vand gennem leg og øvelser, samt lære basal førstehjælp. Holdet for børn i alderen 9-13 år, som ikke tidligere har gået til svømning eller ikke har fået lært de basale svømmeteknikker. Her kan børnene blive glade for vandet, lære de grundlæggende svømmeteknikker og få en masse god og sjov motion. Det er også holdet for vores øvede svømmer som ikke ønsker at træner med henblik på at blive en del af Aarhus SWIM konkurrence hold.


Det er også holdet for lidt ældre begyndersvømmer, der er startet lidt sent med svømning , og kun ønsker at svømme en gang om ugen. De skal lære nye og forbedre eksisterende færdigheder inden for blandt andet stilarts svømning og livredning. En gang imellem, vil der være hygge efter svømning i vores klublokale. 11-17 år , Aqua Teen Niveau 2 ungdomsafdelingen Et hold for de unge 11-17 årige efter AquaTween holdene.


Holdet er for øvede svømmere fra 11-17 år. Hvis konkurrence svømning ikke lige er noget, er Aqua Tweens, det rette for børn/unge, som har styr på de basale svømmeteknikker og gerne vil gå til svømning. Fokus er på motion og glæden ved at svømme. Alle vores unge træner i klubben vil typisk svømme på dette hold.


Det er klubbens ønske at holdet kan skabe et social sammenhold mellem de unge svømmere, og der vil i løbet af sæsonen blive inviteret til aktiviteter som styrker glæden ved svømning. Fællestræning med Youngmaster om fredagen - styre fælleskaber med alle vores unge medlemmer i denne aldersgruppe. De skal lære nye og forbedre eksisterende færdigheder inden for blandt andet stilarts svømning og livredning. En gang imellem, vil der være hygge efter svømning i vores klublokale. 13-18 år Young master som en en del af Aarhus SWIM niveau 3 i ungdomsafdelingen


For dig som gerne vil svømme lidt mere banesvømning, det er stadigvæk ønsket at der skabes sociale rammer for deltagerne på holdet. Når man er tilmeldt dette hold , så er man velkommen til at deldage på de tilsvarende hold
Læs mere

Niveau 3+4 i vores svømmeskole - For dem der har valgt konkurrence svømning fra, men stadig gerne vil blive bedre til at svømme.

Startdato
16.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Fredag 16:00-17:00 Hasle skole, 25 meter bassin
Pris
700,00 kr.
Gebyr
30,00 kr..