Info

Talentholdet (TAL):

Holdet er det første hold man starter på i konkurrenceafdelingen.
Holdet træner 2-3 gange om ugen.
 
Målgruppe: Svømmere der har svømmet i svømmeskolen, og som har lyst til at blive bedre til at svømme samt at afprøve, hvad konkurrence svømning er.
Svømmerne vil få tilbud om deltagelse på Talentholdet gennem deres trænere fra svømmeskolen. Forældrene får direkte besked fra klubben.
 
Alder : 8 til 10 år primært 

Mål: At introducere svømmerne til svømning som sport på en sjov og lærerig måde.  

Indhold: Dette er klubbens talenthold. Holdets formål er at forberede svømmerne på konkurrencesvømning. Børnene stimuleres gennem leg og aktiviteter og bliver introduceret til mere decideret banesvømning.  
Svømmerne på Talentholdet har landtræning, hvor der er fokus på at stimulere deres balanceevne samt deres motoriske udvikling. Under landtræning introduceres de til enkle elastikøvelser.
 
Stævner: Holdet bliver tilbudt at deltage i Midt Øst cup, Begynderstævner og Klubmesterskabet. Tidspunkter kommer under Aktivitetsplan under konkurrenceafdelingen.
 
Forældrehjælp: Forældre til svømmere på talentholdet skal forvente at skulle hjælpe til stævner og med kørsel til stævner. 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(100) Talent
Tid/Sted
Mandag 16:40-17:30 Hasle skole, 25 meter bassin Tirsdag 16:40-18:00 Hasle skole, 25 meter bassin Fredag 17:00-18:00 Hasle skole, 25 meter bassin
Instruktør: Cecilie Do / Freja Brendstrup /
Startdato
06.01.2020
Slutdato
24.06.2020
Tilmeldte
9/20
Kort beskrivelse
Pris
700 kr.
Tilmeld