Velkommen i Svømmeklubben IHF!   

IHF bruger svømme facialiteterne udlånt fra Hasle skole. Dette betyder også at vi følger skolens ferie kalender, hvor svømmehallen også vil være lukket i skolens ferie. I hverdagen råder vi typisk over svømmehallen fra kl. 16.00 og i weekender fra kl. 08.30. Hold dig opdateret på åbningstider, ferier og aflysning på hjemmesiden. 

Omklædning/bad, svømmehallens facialiteter og rengøring er noget Hasle skole står for. Men hvis der skulle være mangler, må du endelig tager fat i os over mail eller ved en af vores trænere eller livredder. 

I svømmehallen vil du altid kunne finde en livreder i hallens åbningstid. I de fleste tidspunkter vil du også kunne finde trænere som altid vil vær klar til at besvare eventuelle sp'rgsmål. Men vær opmærksom op at de typisk er i gang med en undervisning, og måske ikke altid vil være tilrådighed til at besvare spørgsmål med det samme. 

Praktiske information:

På nedenstående kort kan du se oversigten over IHF's facialiteter.

Vi råder over herre og dame omklædning med individuelle sauna. I omklædning vil der være enkle skabe med lås til rådighed (egen hængelås skal medbringes). Det er også muligt at tage din/jeres tasker med ind i svømmehallen, hvor du kan placere den op mod en a ydre væggende. 

I omklædningen vil størstedelen være en "Ingen sko" zone. Vi håber det vil blive respektere, så vi kan sikre de bedste mulige hygiejne forhold. Det samme er gældene i svømmehallen.